Blue Sportswear

SE PRODUKTER

Casall

SE PRODUKTER

Karmameju

SE PRODUKTER

KAFFE

SE PRODUKTER

Bella Beluga

SE PRODUKTER

Lovelies

SE PRODUKTER

Columbia

SE PRODUKTER

Guess Jeans

SE PRODUKTER

Lexington

SE PRODUKTER
 • Bella Beluga top passer til sportstasken men også hjemmebrug. Farven står flot til ex. jeans. Ultra blød kvalitet i ånd- og strækbart materiale. Strikket i facon, der understreger og understøtter kroppens naturlige linier. 55% poliamid, 40% poliproppilene og 5% elastan.
 • BB Long pants

  528,00 DKK
  High waist leggings med lange ben, fås også i 3/4 længde. Strikket i facon, der sikrer en perfekt anatomisk pasform. Åndbart materiale, der garantere komfort under træningen. Designet til yoga, men fungerer perfekt til løb og fitness, en buks der følger din krop i alle bevægelser. Kvaliteten får ikke bedre. 70% poliamid, 25% poliproppilene, 5% elastan.
 • BB Long Sleeves

  398,00 DKK
  Bella Beluga T-shirts passer til sportstasken men også til hjemmebrug. Farverne står flot til ex. jeans. Ultra blød kvalitet i ånd- og strækbart materiale. Strikket i facon, der understreger og understøtter kroppens naturlige linier. 55% poliamid, 40% poliproppilene og 5% elastan.
 • Army Army

  Pants 3/4

  458,00 DKK
  I al beskedenhed og uden sammenligning udnævner vi Bella Beluga Classic Tights til de lækreste træningsbukser, yogabukser, pilatesbukser, løbebukser ... De er ideelle til udendørs såvel som til indendørs brug og produceres i både 3/4 og i fuld længde. Tætsiddende pasform giver ikke blot en flot figur, men også følelsen af at tøjet sidder, som det skal under fysisk træning og yogastræk. Disse seamless træningsleggings er strikket i Bella Belugas antibakterielle, svedabsorberende og hurtigtørrende signaturmateriale. Bella Beluga leggings produceres i både 3/4 og i fuld længde. Fuld længde bruger vi især til løb, yoga, pilates og fitness generelt - hvis ikke til week-end- og aftenafslapning! 70% poliamid, 25% poliproppilene, 5% elastan.
 • Udsolgt
  Velegnet til alle der dyrker yoga, og hjælper dig i forskellige yoga stillinger. Denne letvægts yoga klods kan hjælpe dig med at udforske nogle af de mere svære yoga stillinger og hjælpe dig til at blive lænegere i stillingen. Kork
 • Lavet af 70% silke og 30% bomuld. Håndvask eller maskinvask på uldprogram ved max 30 grader med brug af vaskemiddel velegnet til silke. Størrelse M er ca. 68 cm lang.
 • Eksklusiv yogamåtte til dig der vil have det bedste. Måtten er tung og giver derfor meget stabilitet, der er tegnet en linie for markering af midten. Matriale: kork og naturgummi.
 • Feline pants

  600,00 DKK
  Sweat pants i super lækker kvalitet. Lige ben, bindebånd i taljen og skrå lommer. Perfekt afslappet til efter træning og hjemmebrug hele efteråret & vinteren. Fås i 2 farver: sort og pine melange, der matcher vores Idaho sweatshirt. 95% bomuld & 5% elastan.
 • Jeans i klassisk vask, let trashed look og detaljer med sten og perler ved lommer. Længde 32 i alle størrelser.
 • 7/8 Tights i super svedtransporterende materiale med strech. Høj talje og super pasform. 77% Polyamide, 23% Elastane
 • Sports bh med medium hold, kan anvendes på mange holdtimer som step, barre, pilates & pump. Klassisk med bryder ryg. Fås i flere farver.
 • Klassisk racerback i blød lækker svedtransporterende kvalitet. Rib vævningen gør den ekstra blød og behagelig uanset træningsform. 87% Polyamide, 13% Elastane 220g/m2