Blue Sportswear

SE PRODUKTER

Casall

SE PRODUKTER

Karmameju

SE PRODUKTER

KAFFE

SE PRODUKTER

Bella Beluga

SE PRODUKTER

Montrail / Sorel

SE PRODUKTER

Columbia

SE PRODUKTER

Guess Jeans

SE PRODUKTER

Lexington

SE PRODUKTER
 • Bella Beluga top passer til sportstasken men også hjemmebrug. Farven står flot til ex. jeans. Ultra blød kvalitet i ånd- og strækbart materiale. Strikket i facon, der understreger og understøtter kroppens naturlige linier. 55% poliamid, 40% poliproppilene og 5% elastan.
 • BB Long pants

  528,00 DKK
  High waist leggings med lange ben, fås også i 3/4 længde. Strikket i facon, der sikrer en perfekt anatomisk pasform. Åndbart materiale, der garantere komfort under træningen. Designet til yoga, men fungerer perfekt til løb og fitness, en buks der følger din krop i alle bevægelser. Kvaliteten får ikke bedre. 70% poliamid, 25% poliproppilene, 5% elastan.
 • BB Long Sleeves

  398,00 DKK
  Bella Beluga T-shirts passer til sportstasken men også til hjemmebrug. Farverne står flot til ex. jeans. Ultra blød kvalitet i ånd- og strækbart materiale. Strikket i facon, der understreger og understøtter kroppens naturlige linier. 55% poliamid, 40% poliproppilene og 5% elastan.
 • Army Army

  Pants 3/4

  458,00 DKK
  I al beskedenhed og uden sammenligning udnævner vi Bella Beluga Classic Tights til de lækreste træningsbukser, yogabukser, pilatesbukser, løbebukser ... De er ideelle til udendørs såvel som til indendørs brug og produceres i både 3/4 og i fuld længde. Tætsiddende pasform giver ikke blot en flot figur, men også følelsen af at tøjet sidder, som det skal under fysisk træning og yogastræk. Disse seamless træningsleggings er strikket i Bella Belugas antibakterielle, svedabsorberende og hurtigtørrende signaturmateriale. Bella Beluga leggings produceres i både 3/4 og i fuld længde. Fuld længde bruger vi især til løb, yoga, pilates og fitness generelt - hvis ikke til week-end- og aftenafslapning! 70% poliamid, 25% poliproppilene, 5% elastan.
 • LUKSURIØS KROPSSÆBE MED ROSENGERANIE, CEDERTRÆ OG ØKOLOGISK ALOE VERA, SOM OPLØFTER KROP OG SIND En sensuel, forførende og aromaterapeutisk sæbe til kroppen. Økologisk aloe vera og sarte blomster- og trænoter fra dyrebare æteriske olier bringer harmoni til krop og sind. Parfumøren har skabt QUEEN kropssæbe med naturlig parfume fra rosengeranie, lavendel, koriander, nellike, grapefrugt og cedertræ. 400 ml
 • EN MILD OG BEROLIGENDE KROPSSÆBE MED LAVENDEL OG ØKOLOGISK ALOE VERA TIL FØLSOM HUD En afslappende og mild sæbe til kroppen med økologisk aloe vera og en beroligende men forfriskende blanding af æteriske olier fra lavendel, bergamotte, rosengeranie, mandarin og pomerans, som stimulerer sanserne og renser huden skånsomt uden at udtørre. 400 ml
 • EN STIMULERENDE OG ENERGIGIVENDE KROPSSÆBE MED CITRON, EUKALYPTUS OG GRAPEFRUGT Fugtgivende økologisk aloe vera er kombineret med et dynamisk, aromaterapeutisk BLAST af æteriske olier, udvundet af citron, eukalyptus, sød appelsin, grapefrugt og koriander. Sæben virker rensende, antibakteriel og opkvikkende under bruseren eller i karbadet. 400 ml
 • NÆRENDE, SENSUEL OG DELIKAT PLEJE TIL TØR HUD En genopbyggende blanding af certificerede økologiske ekstrakter, dynamiske næringsrige aktive plantestoffer og rene æteriske olier, som dybt nærer og fugter tør hud. Orientalske blomster og træ noter med delikate Magnolia og friske citrus top noter, udgør duften til denne sanselige blanding. Økologisk aloe vera og klinisk dokumenteret hyaluronsyre fremmer forbedring af cellestrukturen, og fremmer hudens naturlige evne til at holde på fugten. Patchouli, Rose, økologisk sheasmør og havrekerneolie stimulerer regenerering af vævet for at genoprette fasthed og elasticitet og herved efterlade huden blød, strålende og himmelsk duftende. 400 ml.
 • BEROLIGENDE OG LINDRENDE, TIL FØLSOM HUD En beroligende blanding af certificerede økologiske ekstrakter, dynamiske antioxidant-rige aktive plantestoffer og rene æteriske olier, som nærer i dybden og lindrer huden. Blide urter kombineret med healende træ - og citrus noter fra æteriske olier genopretter ro i krop og sind, mens økologisk aloe vera, klinisk dokumenteret hyaluronsyre og økologisk sheasmør fremmer forbedring af cellestrukturen, og styrker hudens beskyttende barriere for at maksimere hydrering. De anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber fra Kamille, Lavendel, Frankincense og Sandeltræ beskytter effektivt, og støtter hudens helende processer. 400 ml.
 • LET, FORFRISKENDE, DYNAMISK OG STIMULERENDE PLEJE TIL KROPPEN En let, nemt absorberende blanding af certificerede økologiske ekstrakter, antioxidant-rige aktive plantestoffer og rene æteriske olier, som øger cirkulationen og hjælper med at forbedre hudens overflade. Lette citrus noter blandet med friske træ - og varme krydrede noter fra æteriske olier, renser, nærer og afbalancerer huden. Økologisk aloe vera, økologisk sheasmør og klinisk dokumenteret hyaluronsyre fremmer forbedring af cellestrukturen, og styrker hudens beskyttende barriere for at maksimere hydrering. De antiseptiske og astringerende egenskaber fra lavendel, enebær og sort peber og ingefær renser huden og giver energi, så huden efterlades glat, hydreret og strålende. 400 ml.
 • LUXE Balm 01

  249,00 DKK
  En luksuriøs og sensuel salve til kroppen. Meadowfoam-, morgenfrue- og olivenolie er blandet med hyben- og arganolie; alle kendt for at regenerere og give nyt liv, næring og fugt til tør hud. Vores naturlige, aromatiske blanding af æteriske olier fra cedertræ, appelsin, ylang-ylang, kamfertræ, vetiver og patchouli løfter sindet, afslapper og fremmer en rolig søvn. Brug LUXE på hele kroppen og til kærlig massage.
 • CALM Balm 02

  129,00 DKK249,00 DKK
  VINDER AF DANISH BEAUTY AWARDS 2010 – KATEGORI/ÅRETS NICHEPRIS Denne multifunktionelle salve kan anvendes som krops- og læbepleje; i hårspidserne og som shine på kindben og under bryn; til tørre hænder, albuer og fødder; som aftershave og aftersun i stedet for vaseline, og som fly-/natmaske. CALM er en plejende naturlig salve til hele familien med ren oliven-, meadowfoam-, havtorn- og morgenfrueolie samt sheasmør, som genopbygger og giver fugt til tør og irriteret hud. Vores blanding af afslappende og rensende æteriske olier fra kanuka, kamille og lavendel beroliger krop og sind. Til alle hudtyper og ideel til følsom hud. CALM balm 02 er 100% fri for petrolatum og andre mineralske olier og er helt uden konservering.