COTOPAXI pantsuit

899,00 DKK

10 på lager (kan bestilles som restordre)

COTOPAXI dragten til voksne og teenagere er en blød, hyggelig og varmende forkælelse til din krop. Heldragten er designet i en let, super fin og blød fleece med diagonal lynlåslukning, dybe lommer, stor lækker hætte og fine detaljer, der gør den både stilren og samtidig er den ultimative kropsforkælelse.
Fleecedragten fås også til mindre børn, denne hedder MAKALU.
Brug Karmamejus onesie på alle tider af døgnet og året. Den er behagelig og nem at hoppe i på vej til sport, yoga, svømning, bageren, hundeluftning, under vinterjakken til gåturen på stranden eller når du har brug for at være fri for tøj, men stadig vil holde varmen. Også et populært valg til vinterbadning.
COTOPAXI heldragt leveres i en fin gaveæske med hank.
Elegant, sanseligt og super behageligt. Karmameju Loungewear kollektionen består af kåber, heldragter, sokker og tæpper i størrelser og farver, der matcher hele familiens behov.
Den bedste kvalitet af let, blød og superfin fleece, giver dig ekstra luksus og komfort i hverdagen, hjemme, på farten – hvor som helst. Kollektionen er perfekt at have med på rejser og er lige til at kaste i weekendtasken.

Beskrivelse

Heldragt fra karmameju i blødt og lækkert fleece materiale. Diagonal lynlås, dybe lommer og stor hætte.
Anbefales til vinterbadning, da du hurtigt kan komme i tøjet efter et koldt dyp. Ellers til hjemmehygge og afslapning.
Lidt stor i størrelsen.

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L

Go to Top